Vi søker distributører / forhandlere av markedets beste koks. 
Vi foretrekker samarbeidspartnere som er etablert i markedet. Om du allerede forhandler ved og tar med  koks i produkt porteføljen vil du bli en "komplett brenselsleverandør" som kan dekke de fleste behov og ønsker.

Produkt
Vi har valgt å satse på to produkter, begge er av type renset antrisisitt. Produsert av Maxibrite UK, med markedets høyeste brennverdi. Koksen er utvunnet fra gruver, har gjennomgått mekanisk og kjemisk rensing, og er pakket i 25 kg sekker. Renseprosessen fører til at koksen brenner med svært lite utslipp av røyk og svovel. (Godkjent for fyring i regulerte områder i England.) Bolig oppvarming med vår koks er derfor mer miljøvennlig enn f.eks ved fyring.
Maxibrite
Utviklet for bruk i konvensjonelle koksovner. Enkel å regulere.
New Flame
For bruk i alle applikasjoner, også for åpen flamme. En rist er derfor alt som skal til dersom er ønsker å fyre med koks i en vanlig vedovn. Brikettene er ca tre ganger større enn Maxibrite og vil derfor, med samme lufttilførsel - "Trekk" vare noe lenger.
Pris
All transport fra Maxibrites lokaler foregår på landeveien. Best pris oppnås derfor ved kjøp en full semitrailer. Laste kapasitet er: 960 sekker a 25kg, til sammen 24 tonn.

 


 

Ønsker du å bli distributør? Klikk her for mer informasjon.

For  mer informasjon: Ring 90 73 14 14 eller send en E-post til post@koks.no.

Nettstedet er levert av WEBconsult